Școala de fotografie Ciorchin

Scoala de fotografie Ciorchin

Fiecare acțiune pe care o facem are ca scop exprimarea artei fotografice.

Exprimăm această artă prin imaginile pe care le perfecționăm până la ultimul detaliu și prin faptul că nu ne oprim niciodată din a inova, dezvolta și de a învăța lucruri noi despre fotografie. Dorim să împărtășim experiența noastră cu alte persoane prin cursuri, ateliere, workshop-uri și excursii speciale doar pentru fotografi.

Misiunea noastră

  • Promovarea fotografiei ca mediu de creație artistică și de comunicare;
  • Educarea vizuală în spirit estetic și promovarea creației originale prin intermediul unor cursuri specializate, expoziții, workshop-uri, conferințe, evenimente culturale, etc.;
  • Dezvoltarea și promovarea artelor vizuale în general.

Obiectivele noastre

  • Dezvoltarea unei comunități a artiștilor fotografi; dezvoltarea abilităților profesionale și creșterea gradului de informare a comunității artiștilor fotografi cu privire la noutățile și bunele practici în domeniu;
  • Dezvoltarea unui sistem de evenimente artistice destinate comunității artistice și publicului larg;
  • Activități de lobby pentru ameliorarea cadrului legal în care își desfășoară activitatea artiștii fotografi.

Școala de fotografie Ciorchin în cifre:

9
de activitate
870
de cursanti
37
workshop-uri si ateliere foto
27
de ture foto

De peste 9 ani,  Școala de fotografie Ciorchin organizează: cursuri acreditate de fotografie, ieșiri cu tematică fotografică în țară și străinătate, teambuilding-uri și workshop-uri cu tematică fotografică, ateliere și expoziții.

Oferă servicii complete de fotografie: fotografie de portret în studio sau locație, fotografie de produs/comercial, fotografie eveniment/corporate.

Oferta de cursuri a Școlii de fotografie Ciorchin se adresează atât profesioniștilor cât și celor pentru care fotografia înseamnă o modalitate de relaxare sau un hobby.

Comunitatea Ciorchin numără în prezent câteva sute de membri și este alcătuită din cursanți și alumni/absolvenți ai Școlii de fotografie Ciorchin, respectiv artiști fotografi, oameni de artă, persoane unite de pasiunea comună pentru fotografie și artă sub diferite forme de exprimare.

Școala de fotografie Ciorchin

Are la baza experiența cumulată de peste 50 de ani de fotografie a fondatorilor ei Radu Sălcudean și Ștefan Socaciu.

Activitatea de fotografi și lectori a celor doi “ciorchini” este completată de experiența îndelungată în organizarea de evenimente culturale și activități de tip team-building care stau la baza diversificării serviciilor Ciorchin.

Stefan Socaciu
Stefan Socaciu

Fotograf si formator

Fotograful Radu Salcudean
Radu Salcudean

Fotograf si formator