Curs de initiere in fotografie

Destinat celor care vor sa debuteze in arta fotografica.

START:
17/09/2018
DURATION:
4 luni (33 de intalniri)
CREDIT:
1450 lei

Categories

Cursuri-foto

Curs de initiere în fotografie

Ciorchin Revelator

 • incepe: 17 septembrie
 • durata: 4 luni (32 de întâlniri)
 • pret: 1450 lei daca platiti intr-o transa si 1650 daca plaiti in 3 rate (550 lei lunar)
 • numar de locuri disponibile: 20

Un curs foto destinat celor care vor sa debuteze in arta fotografica.
Curs acreditat ANC

Asociatia Culturala Ciorchin este autorizata sa organizeze programul de specializare pentru calificarea/ocupatia/gruparea de competente FOTOGRAF, cod N.C./COR 313106 cu Nr. de ordine in Registrul National al Furnizorilor  de Formare Profesionala a Adultilor 12/1264/19.06.2015

In toate cursurile folosim mijloace si metode moderne de pregatire: prezentari, dezbateri, discutii active, exemplificari, excursii tematice si studii de caz.

Parcurgerea cursurilor, realizarea cu constiinciozitate a temelor si respectarea indicatiilor formatorilor va vor conduce intr-un timp relativ scurt la rezultate semnificative.

Fiind absolventii unor universitati de arte, aducem in procesul pedagogic tehnici de lucru si abordari ancorate in noile practici in domeniu, incercand sa acoperim toate nevoile generate de diferitele etape de evolutie, in domeniul fotografiei, asigurand tuturor cursantilor un timp dedicat discutiilor si recenziei proiectelor personale.

Efortul sustinut al cursantilor se desfasoara in directia participarii la expunerile teoretice si demonstratiile practice, la iesirile fotografice urbane si in natura precum si spre rezolvarea temelor de casa propuse.

Echipament necesar

Pentru a participa la cursul de Initiere in fotografie – Revelator si pentru a putea raspunde la temele din cadrul acestuia, aveti nevoie:

 • de un aparat care sa posede mod de lucru manual, la care sa puteti regla dumneavoastra timpul de expunere, diafragma si ISO
 • aparatul sa aiba talpa de blitz pentru conectarea declansatoarelor radio si a blitzului extern.

Obiective

 • Dobandirea unor noi competente profesionale de catre persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, a salariatilor, agentilor economici cat si a persoanelor interesate sau pasionate de fotografie care vor sa stie mai multe despre cum functioneaza aparatul, despre mestesugul si arta fotografica sau pur si simplu isi doresc sa obtina imagini mai bune), in vederea exercitarii unei activitati profesionale sau schimbarea meseriei, prin frecventarea si absolvirea unor cursuri de calificare sau recalificare, perfectionare.
 • Dobandirea cunostintelor necesare pentru dezvoltarea unor proiecte fotografice personale pornind de la idee pana la produs finit.

Beneficii

 • Deprinderea cunostiintelor de baza necesare profesarii fotografiei ca meserie;
 • Obtinerea unei diplome de specializare, recunoscuta la nivel national si international;
 • Insusirea unor tehnici de lucru intr-un studio dotat cu echipamente de ultima generatie;
 • Dezvoltarea aptitudinilor de lucru in cadrul unui proiect fotografic.

Durata cursului

Cursul de initiere in fotografie – Revelator se desfasoara pe durata a 32 de intalniri (peste 100 de ore pe durata a aproximativ 4 luni) , bisaptamanal cu incepere de la orele 18:00.

Conditii minime pentru inscriere

Pentru Cursul de initiere in fotografie – Revelator participantii trebuie sa fie absolventi de invatamant obligatoriu.

Certificatul de absolvire

In urma absolvirii examinarii finale la cursul initiere in fotografie – Revelator, dupa 90 de zile de la data examenului final, vi se va elibera certificatul de calificare in care se vor inscrie datele personale, tipul cursului pe care l-ati absolvit si media de absolvire.

Certificatul va fi insotit de o anexa, in care sunt inscrise competentele dobandite, in conformitate cu standardul ocupational specific ocupatiei pentru care ati absolvit cursul.

 • Certificatul de calificare de acest tip este singurul certificat recunoscut la nivel national si international, in conformitate cu legislatia in vigoare!
 • Asociatia Culturala Ciorchin ofera diplome de participare ce pot fi folosite pentru acreditarea ca PFA la Oficiul National al Registrului Comertului.

Taxe

Costul cursului de initiere in fotografie – Revelator este de 1450 de lei daca platiti intr-o transa, si 1650 daca platiti in 3 rate. 

Puteti opta pentru a plati in 3 rate (550 lei la inscriere + 550 lei dupa o luna de la inceperea cursului+ 550 lei dupa doua luni de la inceperea cursului), sau puteti opta pentru a plati integral intr-o singura transa, caz in care costul cursului este de 1450 lei.

La costul cursului se adauga costul printurilor pentru portofoliul de examen si pentru expozitia absolventilor.

Acte necesare la inscriere

Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele acte:

 • Copie B.I. sau C.I.;
 • Copie certificat de nastere;
 • Copie de pe ultimul act de studiu sau foaie matricola sau adeverinta de absolvire;
 • Copie certificat de casatorie (daca e cazul si numai cand s-a schimbat numele in urma casatoriei);
 • Adeverinta medicala de la medicul de familie.

Ai nevoie de mai multe detalii?

Pentru alte detalii, va stam la dispozitie la 0742 913 373  (Radu Salcudean), 0745 208 179 (Stefan Socaciu) sau pe pagina noastra de Facebook.

La cursul de initiere in fotografie pentru seria care incepe in 17 septembrie mai avem 25 de locuri disponibile.

Inscriere online

Ciorchin

Cluj-Napoca, Bulevardul Eroilor nr.21
Radu Sălcudean

Telefon: 0742 913 373
Email: radu@radusalcudean.ro
Web: www.fiveoclockphoto.ro
www.radusalcudean.ro

Ștefan Socaciu

Telefon: 0745 208 179
Email: contact@stefansocaciu.ro
Web: www.stefansocaciu.ro

TOP