Curs de fotografie pentru avansati - Accelerator

accelerator_263x263

Destinat celor care vor sa avanseze in fotografie.

START:
05/10/2016
DURATION:
10 luni (40 de intalniri)
CREDIT:
2000 lei

INSTRUCTORS:

Categories

Cursuri-foto

Curs de fotografie pentru avansati - Creativity boost

Ciorchin Accelerator

 • incepe: 5 octombrie
 • 10 luni (40 de intalniri)
 • pret: 2000 lei
 • numar de locuri disponibile: 15

Destinat celor care isi doresc sa avanseze rapid in fotografie – vizeaza dezvoltarea abordarilor creative, fixarea abilitatilor tehnice si lucrul in cadrul unor proiecte fotografice. Exercitii practice, rezolvarea “cliseelor fotografice”, abordarea proiectelor de la idee la produs finit sunt cele trei directii abordate pe parcursul cursului. La acestea se adauga un curs intensiv de prelucrare de imagine si un curs de estetica, dinamica imaginii,  semiotica si istoria artei.

Va multumim pentru interesul acordat Proiectului Ciorchin si cursurilor de fotografie organizate de Asociatia Culturala Ciorchin.

In toate cursurile folosim mijloace si metode moderne de pregatire: prezentari, dezbateri, discutii active, exemplificari, excursii tematice si studii de caz.

Parcurgerea cursurilor, realizarea cu constiinciozitate a temelor si respectarea indicatiilor formatorilor va vor conduce intr-un timp relativ scurt la rezultate semnificative.

Fiind absolventii unor universitati de arte, aducem in procesul pedagogic tehnici de lucru si abordari ancorate in noile practici in domeniu, incercand sa acoperim toate nevoile generate de diferitele etape de evolutie, in domeniul fotografiei, asigurand tuturor cursantilor un timp dedicat discutiilor si recenziei proiectelor personale.

Efortul sustinut al cursantilor se desfasoara in directia participarii la expunerile teoretice si demonstratiile practice, la iesirile fotografice urbane si in natura, precum si spre rezolvarea temelor de casa propuse.

Ne vom ocupa timpul cu:

1.    Exercitii ce dezvolta creativitatea si ne ajuta sa “vedem” fotografic.

2.    Rezolvarea unor clisee fotografice ce ajuta la depasirea unor bariere tehnice, dar ne si elibereaza de “nevoia” de a le bifa (macro, arhitectura, peisaj, apus de soare etc.)

3.    Dezvoltarea unor proiecte fotografice personale de la idee la produs finit.

Echipament necesar

Pentru a participa la cursul Accelerator – Creativity boost si pentru a putea raspunde la temele din cadrul acestuia, aveti nevoie:

 • (obligatoriu) de un aparat care sa posede mod de lucru manual, la care sa puteti regla dumneavoastra timpul de expunere, diafragma si ISO si sa aiba talpa de blitz pentru conectarea declansatoarelor radio si a blitzului externa;
 • (recomandat) blitz, trepied, laptop.

Obiective

 • Dobandirea unor noi competente profesionale de catre persoanele aflate in cautarea unui loc de munca.
 • Dezvoltarea unui portofoliu de clisee.
 • Dobandirea cunostintelor necesare pentru dezvoltarea unor proiecte fotografice personale, pornind de la idee pana la produs finit.

Beneficii

 • Deprinderea cunostintelor de baza necesare profesarii fotografiei ca meserie;
 • Insusirea unor tehnici de lucru intr-un studio dotat cu echipamente de ultima generatie;
 • Dezvoltarea aptitudinilor de lucru in cadrul unui proiect fotografic.

Durata cursului

Cursul Accelerator – Creativity boost se desfasoara saptamanal in 40 de intalniri (peste 120 de ore pe durata a aproximativ 10 luni), cu incepere de la orele 18:00.

Pentru realizarea proiectelor de studio, cursantii au acces la aparatura de studio si vor beneficia de consilierea necesara ducerii lor la indeplinire.

Diploma

Asociatia Culturala Ciorchin ofera diplome de participare ce pot fi folosite pentru acreditarea ca PFA la Oficiul National al Registrului Comertului.

Taxe

Costul cursului Accelerator – Creativity Boost este de 2000 de lei cu optiunea de a plati in 4 rate (500 lei la inscriere + 500 lei la o luna de la inceperea cursului + 500 la doua luni de la inceperea cursului+ 500 la trei luni de la inceperea cursului) la care se adauga costul printurilor pentru expozitia absolventilor.

Ai nevoie de mai multe detalii?

Pentru alte detalii, va stam la dispozitie la 0742 913 373 (Radu Salcudean), 0745 208 179 (Stefan Socaciu) sau pe pagina noastra de Facebook.

La cursul de fotografie pentru avansati avem 15 locuri disponibile!

Inscriere online

Asociatia Culturala Ciorchin

Str. Avram Iancu nr 22, Cluj-Napoca
Radu Salcudean

Telefon: 0742913373
Email: radu@radusalcudean.ro
Web: www.fiveoclockphoto.ro
www.radusalcudean.ro

Stefan Socaciu

Telefon: 0745 208 179
Email: contact@stefansocaciu.ro
Web: www.stefansocaciu.ro

TOP