Curs de fotografie cu telefonul

Cursul isi propune sa te ajute sa folosesti smartphone-ul pentru a fotografia. Iti vom arata cum să faci o fotografie minunata cu telefonul tau si ce aplicații de editare sa utilizezi

START:
11/07/2018
DURATION:
5 intalniri (15 ore)
CREDIT:
87 euro

Categories

Ce vei invata la acest curs?

 

Sa faci fotografii minunate

Sa iti dezvolti propria creativitate

Sa impartasesti momente frumoase din viata ta

Sa creezi modificari ale imaginilor si sa le transformi in fotografii extraordinare

 

Cum?

 

– vei invata principiile de baza ale compozitiei,

– vei invata tehnici de fotografiere si de creatie,

– vei invata cum sa folosesti cateva aplicatii de editare a fotografiilor

 

Descriere

 

Cel mai bun aparat de fotografiat din lume este cel pe care il ai la tine. Este posibil sa observi adesea oportunitati fotografice excelente pe langa care treci zilnic si sa nu le exploatezi. Telefoanele mobile se potrivesc perfect descrierii, deoarece sunt intotdeauna cu tine, au un aparat  foto si datorita progresului noilor tehnologii in domeniul smartphone-urilor, aparatul face o treaba destul de buna. Imaginile minunate sunt acum la indemana, oriunde te duci.

Fotografia cu telefonul are, desigur, limitari, deoarece camera de pe telefon nu este versatila precum aparatele DSLR sau a mirorless. Stim ca obiectivele aparatelor de fotografiat de pe telefoane sunt putin limitate, stim ca de cele mai multe ori nu putem modifica distanta focala, regla diafragma sau viteza obturatorului  sau  nu putem sa marim imaginea fara sa pierdem din calitate.

Toate micile neajunsuri pot fi depasite, iar rezultatele, fotografiile facute cu telefonul, pot fi spectaculoase.

Pentru noi, o camera de fotografiat este doar un instrument pe care il folosim pentru a capta imaginea pe care o putem vedea si surprinde. Noi folosim DSLR-urile profesionale si mirorless-uri si ele sunt minunate, dar ele sunt doar niste instrumente, la fel ca telefonul mobil. Imaginea finala provoaca emotii, trairi si bucuri, indiferent de instrumentul cu care a fost realizata.

Fotografiind cu un smartphone, este posibil sa doresti sa impartasesti imaginile si experientele tale.  Conectandu-te intr-o comunitate virtuala, cum ar fi Facebook, Instagram sau Flickr, vei profita de avantajele oferite de aceste comunitati formate din prietenii tai, din alti fotografi si vei obtine un feedback valoros, vei inspira si vei fi inspirat.

In cele 5 intalniri ne propunem sa invatam despre compozitia in fotografie – cu aplicatii practice specifice pentru fotografia cu telefonul mobil. Vom vorbi despre fotografia de calatorie, tips and tricks-uri despre cum sa faci ca imaginile tale sa arate mai bine. Vom experimenta o tehnica foarte spectaculoasa numita lightpainting photography. Vom prezenta softuri si aplicatii pentru prelucrarea imaginilor pe telefonul mobil si vom prezenta diverse accesorii care se pot folosi in fotografia cu telefonul mobil.

Cursul nostru isi propune sa te ajute sa folosesti smartphone-ul pentru a fotografia. Iti aratam cum să faci o fotografie minunata cu telefonul tau, ce aplicații de editare sa utilizezi. Acest curs te duce dincolo de  „fa clic aici” si „fa asta”. Acest curs este despre invatarea principiilor creative care iti vor servi în orice situatie, iar daca inca nu ai inceput  sa faci fotografii cu telefonul in mod regulat, in cel mai scurt timp, lumea va fi plina de potential fotografic!

 

Cine este publicul tinta?

 

Oameni creativiFotografi entuziasti

Fotografi intermediari

Calatorii si exploratorii

Mamele cool care vor sa-si fotografieze copii cool

Iubitorii de caini

Iubitorii de pisici

Iubitorii de natura

Si, nu in ultimul rand, visatorii

Ciorchin

Cluj-Napoca, Bulevardul Eroilor nr.21
Radu Sălcudean

Telefon: 0742 913 373
Email: radu@radusalcudean.ro
Web: www.fiveoclockphoto.ro
www.radusalcudean.ro

Ștefan Socaciu

Telefon: 0745 208 179
Email: contact@stefansocaciu.ro
Web: www.stefansocaciu.ro

TOP