Curs de business in fotografie

dsc06126aa_2_web

Un curs destinat celor care vor sa puna bazele unei afaceri in domeniul fotografiei sau sa dezvolte o afacere existenta.

START:
07/11/2016
DURATION:
3 luni (12 intalniri)
CREDIT:
1200 lei

INSTRUCTORS:

Categories

Cursuri-foto

Acest curs este destinat celor care isi doresc sa isi duca pasiunea pentru fotografie un pas mai departe, sa puna bazele unei afaceri in domeniul fotografiei sau sa dezvolte o afacere existenta.

Cursul de business in fotografie e conceput sa iti ofere informatiile necesare pentru a dezvolta un plan de bataie bine pus la punct. Indiferent ca esti la inceput de drum sau ai experimentat deja monetizarea fotografiilor tale, acest curs te va ajuta sa iti structurezi serviciile, preturile, sa faci o evaluare obiectiva a pietei, sa iti adaptezi si marketezi portofoliul, construind premisele unui business de succes.

In toate cursurile folosim mijloace si metode moderne de pregatire: prezentari, dezbateri, discutii active, exemplificari si studii de caz.

Parcurgerea cursurilor, realizarea cu constiinciozitate a temelor si respectarea indicatiilor formatorilor va vor conduce intr-un timp relativ scurt la rezultate semnificative.

Ne vom ocupa timpul studiind:

  • Analiza pietei si oportunitatilor
  • Aspecte legale
  • Cum iti definesti un stil
  • Branding
  • Cum iti creezi un portofoliu
  • Pricing
  • Planificarea afacerii
  • Promovarea afacerii
  • Dezvoltarea afacerii

Durata cursului

Cursul de business in fotografie se desfasoara saptamanal in 12  intalniri (24 de ore), fiecare a cate doua ore, cu incepere de la orele 18:00.

Diploma

Asociatia Culturala Ciorchin ofera diplome de participare tuturor cursantilor care termina acest curs.

Taxe

Costul cursului de este de 1200 de lei cu optiunea de a plati in 2 rate (600 lei la inscriere + 600 lei la o luna de la inceperea cursului).

Ai nevoie de mai multe detalii?

Pentru alte detalii, va stam la dispozitie la 0742 913 373 (Radu Salcudean), 0745 208 179 (Stefan Socaciu) sau pe pagina noastra de Facebook.

Asociatia Culturala Ciorchin

Str. Avram Iancu nr 22, Cluj-Napoca
Radu Salcudean

Telefon: 0742913373
Email: radu@radusalcudean.ro
Web: www.fiveoclockphoto.ro
www.radusalcudean.ro

Stefan Socaciu

Telefon: 0745 208 179
Email: contact@stefansocaciu.ro
Web: www.stefansocaciu.ro

TOP